JÄSENET

   Ariki Oy on palveleva asiantuntijayritys, jonka avulla kriittiset turvatarkastukset ja kulunvalvonnan tehostaminen hoituvat juuri oikealla tavalla. Sovitamme huipputekniikan täydelliseksi kokonaisuudeksi, johon kuuluvat järjestelmien toimitusten lisäksi myös huolto, koulutus ja konsultointi.  

Puh  +358 20 7659 360

  

GoldMaster Oy PartyLite-tuotteilla saat kaunista kotiisi. PartyLiten ansiomahdollisuus antaa lisätulon tai täyden toimeentulon valintasi mukaan. Maksuton verkkokauppa ja valmis konsepti. Ei taloudellista riskiä. Liittyminen helppoa. Ei tuotetoimituksia tai varastointia; nämä hoitaa pääyritys PartyLite. Tervetuloa innostavaan toimintaan.

  Puh.  + 358 400-400649 

Katja Noponen Oy Työhönkuntoutumiseen, työhönpaluuseen ja työllistämiseen liittyvät toimenpiteet ovat yrityksen ydinosaamista. Tyypillisin Katja Noponen Oy:ltä hankittava palvelu on ammatillinen kuntoutus, jonka tavoitteena on räätälöity paluu työelämään.

+ 358 44 588 1885 Katja Noponen

 Neway on olemassa, jotta yrityksesi saisi lisää onnellisia asiakkaita. Kun sinä olet onnellinen, niin sitä ovat myös asiakkaasi. Henkilöstövalmennukset, coachaus, NLP-koulutukset, syväluotaavat asiakas-haastattelut, kotisivut. 

Puh. +358 40 5108246 Anu Vihonen

Olarin Fysikaalinen Hoitolaitos Oy tarjoaa monipuolisia yksityisiä. Fysioterapiapalveluita Espoon ja lähiseutujen alueella. Fysioterapia, lymfaterapia, akupunktio, neurologinen ja ortopedinen fysioterapia, geriatrinen kuntoutus, kotikäynnit, konsultointi, apuvälinemyynti, lääkinnällisten hoitosukkien ja -hihojen mittauspalvelu ja myynti, MEDITEAM-shop. Hoitoihin voi tulla lääkärin tutkimus- ja hoitomääräyksellä tai ilman. Kelan suorakorvaus käytössä. Myös nettiajanvaraus. 

Puh  010 6663490

Studio Obra Graafisen suunnittelun yritys, joka suunnittelee yritysilmeet käyntikorteista messuosastoihin. Yrityksen toimialaan kuuluvat myös nettisivujen ja verkkokauppojen suunnittelu.     

+ 358 50 566 1955

 

Ruokaruukku

 Hyvää ruokaa rakkaudella ja luovuudella. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme. Lisäksi koulutusta ja hygieeniatestejä.   

Puh. + 358 40 752 9200

Carpentum Oy on auktorisoitu tilitoimisto, jolla on toimipisteet Espoossa ja Kirkkonummella. "Hyväkin kippari tarvitsee luotsia. Ohjataan yhdessä taloushallintosi turvallisille vesille.".    

Puh. +358 40 513 4960

    

Verhoomo Imma on Espoon Tapiolassa toimiva verhoiluliike. Verhoomo tarjoaa perinteisten ja modernien (teollisten) huonekalujen verhoilua. Kodin kalusteiden verhoilua. Julkitilaverhoilua (neuvottelutilat, auditoriot, odotustilat ym.), myös isot verhoilu-urakat voidaan toteuttaa yhteistyössä verhoilijatiimin kanssa. Ulkotilakalusteiden verhoilua Ja paljon muuta, sillä jokainen projekti on yksilöllinen.

Puh  0451050358

FAIR HOME DESIGN Oy Eettisesti ja ekologisesti valmistettujen tuotteiden kehittämiseen innostava yritys. Tuemme taitavien suunnittelijoiden ja valmistajien ponnistuksia nostaa ihmisiä köyhyydestä reilun kaupan avulla.

+358 407478318, Sanna Karhumäki

Innodea OY Innodean osaaminen kattaa useat yrityksen johtamisen ja kehittämisen osa-alueet ulottuen muutoksen läpivientiin ja niitä toteuttavien ihmisten sparraukseen ja mentorointiin

Puh. + 358 40 596 5982 Hanna Pajunen-Muhonen

Maisema-aula suunnittelee pihoja yksityisille asiakkaille, taloyhtiöille ja yrityksille. Suunnittelun lähtökohtana on kaunis, rakennuksen arkkitehtuuriin ja ympäristöön sopiva piha, joka lisää asumisviihtyisyyttä ja nostaa kiinteistön arvoa.

Puh. + 358 45 1242 220

 NaisBodi on viihtyisä, naisten tarpeita varten suunniteltu liikunta- ja hyvinvointikeskus. Olipa tavoitteesi painonhallinta tai yleiskunnon kohotus, stressin purku tai liikunnan tuoma hyvän olon tunne, meiltä saat haluamasi. Asiakkuuteen kuuluvat henkilökohtainen kuntosaliohjaus, ryhmäliikunta sekä livenä että virtuaalina, spinning, sauna, solarium, hierovat tuolit. Nettisivuiltamme www.naisbodi.fi löydät ryhmäliikunta-aikataulun, aukioloajat ja paljon muuta.

Puh. + 358 400 172008

Oiling Design Tmi, hopea- ja muiden korujen suunnittelu, valmistus ja myynti. Lasiesineiden suunnittelu , valmistus ja myynti.

Puh. 0400813588

Piece of Forest

Hyvinvointiretket,Tyhy-päivät ja koulutukset luonnon hyvinvointivaikutuksista. Yritys toimii Espoossa ja pääpaikkana on Hanikan Virkistyskeskus.             

Topiikki Oy Viestintätoimisto Topiikki tuottaa viestinnän ja markkinoinnin palveluita yrityksille, jotka haluavat kasvattaa liiketoiminnan tunnettuuttaan ennen kaikkea omien ja ansaittujen medioiden avulla. Palvelu alkaa strategisesta suunnittelusta ja päättyy tulosten analysointiin ja mittaukseen. Toiminnan ytimessä on tehokas ja innovatiivinen - strateginen sisällöntuotanto.     

+ 358 50 329 6338

Faustus kouluttaa, konsultoi ja ohjaa tapahtumarkkinointia, markkinointia sekä näyttötutkintoja.Helena tuntee keinot miten onnistua tapahtuman järjestämisessä sekä miten tapahtuma hyödynnetään loppuun saakka.      

Puh. + 358 45 114 8444

 

  Jana's natural on suomalainen verkkokauppa yksityisille henkilöille sekä yrityksille ja sen valikoimiin kuuluvat luonnonmateriaaleista (pellava ja villa) tehdyt ajattomat vaatteet naisille, miehille ja lapsille. Valikoimiin kuuluvat myös pellavaiset sauna- sekä keittiötekstiilit. Jana's natural toimii myös tuotteiden maahantuojana jälleenmyyjille sekä yrityksille Suurimman osan verkkokaupan tuotteista saa tarvittaessa myös yrityksen omalla logolla varustettuna. Monenlaista luonnonmateriaaleista - villasta, huovasta ja pellavasta.

Puh. + 358 40 705 4731 Jana Lehtonen

 

 Laras ´s Secret auttaa sinua kaikissa uimapuku- ja alusasuhankinnoissa juhlaan sekä arkeen, saat apua myös proteesiliivien valinnassa.

Puh. + 358 50 357 9335

 Novavisio on työnohjaus- ja valmennusyritys. Työnohjaus ja valmennus tarjoavat mahdollisuuden sekä yksilön että ryhmän muutokselle ja potentiaaliselle kasvulle. Ratkaisukeskeinen työotteeni auttaa sinua näkemään tilanteet uusin silmin. Ratkaisut ja voimavarat löytyvät sinulta itseltäsi kannustavan valmennuksen kautta luovuutta ja huumoria unohtamatta.

Puh  +358 443 096 729

   Penttala Floral Design huolehtii kukat niin arjen pieniin,tärkeisiin hetkiin kuin suuriin juhliin ja tilaisuuksiin vaivattomasti valmiiksi mietittyinä kokonaisuuksina. Tarvitsetpa sitten piristystä kotiin tai silmäniloa messuosastolle, ota yhteyttä niin järjestetään kukka-asiasi kertaheitolla kuntoon! Vi betjänar också på svenska / Happy to be at Your service!

Puh. +358 40 549 7874

Puutarhanikkarit - Taimia Oy . Puutarhamyymälä ja kukkakauppa- kuin pieni pala paratiisia! Suunnittelua, viher- rakennusta, sidontatyöt, kotiinkuljetus, interflora kukkavälitys, yrtit, taimet ja tarvikkeet , ja runsaat valikoimat kukkia ja monivuotisia puita ja muita taimia ja kaikkea ihanaa, kotiin, kylään ja puutarhaan.

+ 358 50 491 9655

Scroll to top